2012. március 2., péntek

Strand ékszer - bizsu ékszer kiegészítők fürdőruhához, bikinihez

Bátor stílusban a nyári vízparton - Nyaralás idején a tengerparton, vagy hazai strandon is stílusos legyen a megjelenésünk. Viselj ékszert - karkötőt, nyakláncot, fülbevalót - divatos papucsot, kalapot és kendőt a vízparton! A nőiesség kellékeit itt is bátran viseljük!

Strand ékszerek - fürdőruha, bikini kiegészítő ékszer

A dekoltázs kötetlenül feldíszíthető többsoros nyaklánccal, többszínű gyöngysorral, ügyelve arra, hogy a nyaklánc, a karkötő és a fülbevaló kölcsönösen harmonizáljon.

Triumph elegáns egyrészes fürdőruha nyakékkel - színében harmonizál a fürdőruha mintájának színével

Triumph fürdőruha nyakékkel - a középső nagy kő harmonizál a fürdőruha színével

Teljes színharmónia - Triumph fürdőruha nyakék, fülbevaló ékszerekkel

Teljes színharmónia - Triumph fürdőruha nyakék, fülbevaló ékszerekkel

A fürdőruhánkhoz illő bizsu - gyakran elveszik a vízben ezért olcsóbbat válasszunk, így kevésbé bánkódunk, ha örökre búcsút inthetünk frissen beszerzett kedvencünknek. Sok üzletben kaphatunk kreatív és dekoratív kiegészítőket. Az elegáns fekete vagy divatos egyszínű bikinihez gyakorlatilag bármilyen színű bizsut viselhetünk. Mintás fürdőruhához a nyaklánc, a fülbevaló és a karperec színe megtalálható legyen a bikini vagy egyrészes strandviseletünk mintázatának színei között.

Fürdőruha kiegészítő - többsoros kristály karkötő a Triumph fürdőruhához

Fürdőruha kiegészítő - többsoros kristály karkötő a Triumph fürdőruhához

Static tags: Strand ékszer - bizsu ékszer kiegészítők fürdőruhához, bikinihez. Fürdőruha bikini strand ékszer - bátor dekoltázs a vízparton. A fürdőruhához viselhető ékszer, bizsu, bikini kiegészítők. Fürdőruha kiegészítő - többsoros kristály karkötő a Triumph fürdőruhához.