2012. március 28., szerda

CAFFE Swimwear Story - a CAFFE fürdőruha márka története

CAFFE Swimwear Story - a CAFFE fürdőruha márka története - a Google angol-magyar fordító interpretálásában

Caffe egy kolumbiai luxus női fürdőruha vonal 2004-ben született, azóta fejlődött a nemzetközi stílusos márka jelen van a legjobb üzletek több mint 38 országban.

Fürdőruha Caffe Legismertebb felemelő Fürdőruha divat a magas státusz, elegáns, szexi és divatos fürdőruha tagadhatatlan, hogy a nők szeretik a tengerparti glam gardrób.

A tervező Paula Saavedra szenvedélyes fokozza a nők szépsége ihlette meg őt a dél-amerikai gyökerek, keverik az aktuális trendeket, a divat, hogy készítsen handmadeswimwear a fáklyát.

Minden darab felhasználásával készült remek anyagok kombinációja, amely kézzel díszítette, átalakítva az Caffe ruhák egy luxus élvonalbeli termék, kifogástalan seamlessstitching számára hízelgő, hogy az illeszkedés nem fog ásni a csípőt.

Caffe védjegye stílusa tökéletes beállítást jet életmód megjelenését "Laid Back Luxury", ami egyedülálló themtruly. Még a felületes pillantást Caffe kiderül, folyamatosan változó, szexi, merész andluxurious jellege gyűjtemények. A végeredmény sikkes "fej-esztergálás" fürdőruhák.

Míg fürdőruha marad az alapja a vállalat történetének sikere, a cég hasexpanded be kínál "életstílus" gyűjteménye, fürdőruha, strandruha és a strand kiegészítők tervezték, hogy megfeleljen az illeszkedés, minőség és stílus a divat igényeinek előre ügyfelek.

A CAFFE fürdőruha márka történetének eredeti angol szövege itt olvasható:
http://www.caffeswimwear.com/en/the-story.php

CAFFE divat kollekció 2012 - nyakba kötős string bikini

Nyakba kötős string bikini

Mélyen kivágott egyrészes fekete fürdőruha

Mélyen kivágott egyrészes fekete fürdőruha

CAFFE fürdőruha 2012 - Fürdőruha - Bikini Divat blog kapcsolódó CAFFE Swimwear oldalak

Static tags: Kolumbiai fördőruha trend idén nyáron - CAFFE Swimwear Story - a CAFFE fürdőruha márka története.